Nachtvlinders voor De Warmste Week 2017!

Doe een bod op een nachtvlinder-inventarisatie van je tuin, bedrijf of school tijdens de lente of zomer van 2018! Met vaak 50 tot 100 soorten op een warme nacht biedt een nachtje nachtvlinderen altijd wel wat moois. Om je te herinneren aan die bonte (en onvermoede)verscheidenheid van fladderaars aan je achterdeur krijg je een kleurige poster op groot formaat van alle soorten die we vingen in je tuin of school.

Het winnende bod kiest de locatie en de dag, uiteraard best in overleg. Het installeren van de vallen, de determinaties, de tekst en uitleg -voor school of bedrijf kan dat ook onder de vorm van een voordracht over nachtvlinders, biodiversiteit of ecologisch beheer- en de poster zijn voor mijn rekening.

De opbrengst van de actie gaat helemaal naar het We Love Marie Fonds, een initiatief voor kinderen met kanker. Dit goede doel werd gekozen door de hoogste bieder van vorig jaar, het Sint-Michiels College van Brasschaat.

Bieden kan door het bod door te sturen via het contactformulier op deze website (bovenaan in groene balk). Let wel: de biedingen lopen tot 24 december. Ik neem dan snel contact op.

Enkele nachtvlinderposters: